Keitä olemme

V'AHAVTAH YISROEL – Rakasta Israelia! 

V'AHAVTAH YISROEL on hepreaa ja tarkoittaa rakasta Israelia

Tämän yhdistyksen tarkoitus on tarjota raamatullisesti perusteltuja opetuksia, painottaen pyhiä kirjoituksia ja juutalaista asianyhteyttä . Vaikka toivomme, että kaikki ihmiset hyötyvät opetuksistamme, haluamme korostaa pyhiä kirjoituksia korostamalla alkuperäistä Raamatun kieltä ja kulttuurin herkkyyttä, jotta myös juutalaiset voisivat arvostaa evankeliumin sanomaa.

Englanninkielinen Raamatun opetusohjelma lähetetään useilla televisioverkostoilla eri puolilla Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Afrikkaa. Monet Baruchin luennoista ovat saatavilla videon ja äänen muodossa, sekä kirjat Pdut.org (heprea) ja LoveIsrael.org (englanti). 

Baruch on tohtori juutalaisissa opinnoissa. Hänen väitöskirjansa oli Septuagintin käännöstekniikoissa. 

Baruch ja hänen vaimonsa Rivka ovat olleet naimisissa 30 vuotta, ja heillä on kolme aikuista lasta. Kormanit asuvat Israelissa.

Baruch ja Rivka

––––– TIIMIMME –––––

Dr. Baruch Korman

Juutalainen Rabbi Israelissa

On Israelissa toimivan Zera Avraham -instituutin vanhempi opettaja. Hän esiintyy myös Israelin televisio-ohjelmassa Pdut L'amo, jossa hän opettaa joka viikko Raamattua. (Tämä ohjelma on heprean kielellä).

Rivka Korman  

Hallituksen jäsen

Rivka Korman on syntynyt ja kasvanut Yhdysvalloissa ja tuli Messias Yeshuaan (Jeesukseen) uskovaksi hyvin nuorena. Opiskellessaan yliopistossa hän tapasi Baruch Kormanin ja he menivät naimisiin hänen valmistuttua vuonna 1987. Baruch ja Rivka ovat olleet yhdessä kokopäiväisessä palveluksessa siitä lähtien. He muuttivat Israeliin tammikuussa 2002 kolmen lapsensa kanssa. Rivka sai maisterin tutkinnon raamatuntutkinnosta vuonna 2007. Hänen opinnäytetyönsä oli vertailu Raamatun Messiaaseen ja rabbiiniseen Messiaaseen.


Marko Kulpakko

Toiminnanjohtaja, koordinaattori, tulkki, evankelista.

Puh: +358 400 611 628

Sähköposti: marko.kulpakko(at)loveisrael.eu

Marko Kulpakon haastattelu TV7:lla https://www.tv7.fi/vod/player/69120/

Jarmo Kulpakko 

Hallituksen jäsen, esittelijä, tiedottaja.

Puh: +358 456 775 062

Sähköposti: jarmo.kulpakko(at)loveisrael.eu


Pia Clarke

Hallituksen jäsen, tiedottaja, tulkki.

Tulkki ja toiminnan esittelijä. Kielinä suomi ja englanti

Puh: +358 400 373 323

Sähköposti: pia.clarke(at)loveisrael.eu