Tietoa meistä
V'AHAVTAH YISROEL – Rakasta Israelia! 

V'AHAVTAH YISROEL on Hebreaa ja tarkoittaa rakasta Israelia

Tämän yhdistyksen tarkoitus on tarjota raamatullisesti perusteltuja opetuksia, painottaen pyhien kirjoituksia ja juutalaista asianyhteyttä . Vaikka toivomme, että kaikki ihmiset hyötyvät opetuksistamme, haluamme korostaa pyhiä kirjoituksia, korostamalla alkuperäistä Raamatun kieltä ja kulttuurin herkkyyttä, jotta myös juutalaiset voisivat arvostaa evankeliumin sanomaa.

Englanninkielinen Raamatun opetusohjelma lähetetään useilla televisioverkostoilla eri puolilla Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Afrikkaa. Monet hänen luennostaan ovat saatavilla videon ja äänen muodossa, sekä kirjat Pdut.org (Hebreaa) ja LoveIsrael.org (Englanti). 

Baruch on tohtori juutalaisissa opinnoissa. Hänen väitöskirjansa oli Septuagintin käännöstekniikoissa. 

Baruch ja hänen vaimonsa Rivka, ovat olleet naimisissa 30 vuotta ja heillä on kolme aikuista lasta. Kormanit asuvat Israelissa.

Baruch ja Rivka

––––– TIIMIMME –––––

Dr. Baruch Korman

Juutalainen Rabbi Israelissa

R. Baruch on Israelissa toimivan Zera Avraham -instituutin vanhempi opettaja. Hän esiintyy myös Israelin televisio-ohjelmassa Pdut L'amo, jossa hän opettaa joka viikko Raamattua (tämä ohjelma on heprean kielellä). 

Marko Kulpakko

Toiminnanjohtaja Pohjois-Euroopassa

Marko Kulpakko on Love-Israel Northern Europe toiminnan koordinaattori pohjoiseuroopassa. Hän toimii myös puhujana ja tulkkaajana Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi.

Reijo Ruotsalainen

Mediavastaava

Reijo Ruotsalainen on vuodesta 1994 saakka toiminut erilaisissa mediaprojekteissa. Internet on tuttu. Pioneerina alalla nettiradiot ja streaming-palvelut ovat tulleet tutuiksi.  Myös lehtien ja esitteiden teko on jokapäivästä työtä. Reijo Ruotsalainen toimii myös evankelistana Kokkolassa ja moottoripyöräevankelistana ympäri Suomea Gospel Riders MP -kerhossa. Israelin siunaaminen on ollut aina sydämen asia. 


------ HALLITUS -----

Rivka Korman  

on opettanut naisia ja lapsia jo 30 vuoden ajan. Hänellä on tutkinto psykologiassa kunnioituksella sekä maisteri Raamatun opinnoissa. Hän on ollut naimisissa Baruchin kanssa 1987 asti, heillä on kolme aikuista lasta j asuvat Israelissa.

Jarmo Kulpakko 


Jarmo Kulpakko toimii Love-Israel Northern Europe:n varapuheejohtajana.Hän palvelee myös vanhimmistossa.Israelin tukeminen on aina ollut luonnollinen ja tärkeä asia elämässä.Kielitaidot :suomi,ruotsi ja englanti.

Pastori Raimo Tikka 

Hallituksen jäsen. Toimii tällä hetkellä tulkkina kielet: Suomi-Englanti.