Tietoa meistä
V'AHAVTAH YISROEL – Rakasta Israelia! 

V'AHAVTAH YISROEL on Hebreaa ja tarkoittaa rakasta Israelia

Tämän yhdistyksen tarkoitus on tarjota raamatullisesti perusteltuja opetuksia, painottaen pyhien kirjoituksia ja juutalaista asianyhteyttä . Vaikka toivomme, että kaikki ihmiset hyötyvät opetuksistamme, haluamme korostaa pyhiä kirjoituksia, korostamalla alkuperäistä Raamatun kieltä ja kulttuurin herkkyyttä, jotta myös juutalaiset voisivat arvostaa evankeliumin sanomaa.

Englanninkielinen Raamatun opetusohjelma lähetetään useilla televisioverkostoilla eri puolilla Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Afrikkaa. Monet hänen luennostaan ovat saatavilla videon ja äänen muodossa, sekä kirjat Pdut.org (Hebreaa) ja LoveIsrael.org (Englanti). 

Baruch on tohtori juutalaisissa opinnoissa. Hänen väitöskirjansa oli Septuagintin käännöstekniikoissa. 

Baruch ja hänen vaimonsa Rivka, ovat olleet naimisissa 30 vuotta ja heillä on kolme aikuista lasta. Kormanit asuvat Israelissa.

Baruch ja Rivka

––––– TIIMIMME –––––

Dr. Baruch Korman

Juutalainen Rabbi Israelissa

On Israelissa toimivan Zera Avraham -instituutin vanhempi opettaja. Hän esiintyy myös Israelin televisio-ohjelmassa Pdut L'amo, jossa hän opettaa joka viikko Raamattua (tämä ohjelma on heprean kielellä).

Marko Kulpakko

Toiminnanjohtaja Love-Israel Pohjois-Euroopassa

Evankelista. 

Hän toimii myös puhujana ja tulkkaajana kielenä: suomi, ruotsi ja englanti.

Marko Kulpakon haastattelu TV7:lla https://www.tv7.fi/vod/player/69120/  

Reijo Ruotsalainen

Mediavastaava

On vuodesta 1994 saakka toiminut erilaisissa mediaprojekteissa. Internet on tuttu. Pioneerina alalla nettiradiot ja streaming-palvelut ovat tulleet tutuiksi. Myös lehtien ja esitteiden teko on jokapäivästä työtä. Hän toimii myös evankelistana Kokkolassa ja moottoripyöräevankelistana ympäri Suomea Gospel Riders MP -kerhossa. Israelin siunaaminen on ollut aina sydämen asia. 


------ HALLITUS -----

Rivka Korman  

Hallituksen jäsen

On opettanut naisia ja lapsia jo 30 vuoden ajan. Hänellä on tutkinto psykologiassa kunnioituksella sekä maisteri Raamatun opinnoissa. Hän on ollut naimisissa Baruchin kanssa 1987 asti, heillä on kolme aikuista lasta ja asuvat Israelissa.

Pastori Raimo Tikka 

Hallituksen jäsen. 

Love-Israel Northern Europe:n varapuheenjohtaja ja toimii pastorina Kaustisen helluntaiseurakunnassa. Israelin tukeminen ja siunaaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Puhuu ja tulkkaa kielenä: suomi ja englanti.


Jarmo Kulpakko 

Hallituksen jäsen. 

Hän palvelee vanhimmisto veljenä. Israelin tukeminen on aina ollut luonnollinen ja tärkeä asia elämässä. Kielitaidot: suomi, ruotsi ja englanti.

Pia Clarke

Hallituksen jäsen

Tulkki ja toiminan esittelijä. Kielenä suomi ja englanti